Film

Back to Black

i.s.m. De Schuur en Patronaat

Prijs: 19,95 *

Deur open: 1 uur voor aanvang

Duur evenement: 3 uur 45 minuten

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:00 - Koop kaarten

Back to Black

Deze film presenteren wij samen met de Schuur en Patronaat.

Back to Black is een ode aan één van de meest iconische muzieksterren van de 21e eeuw: Amy Winehouse. De film bevat veel van Amy's hits en focust op haar buitengewone genialiteit en de humor en eerlijkheid waarmee ze alles wat ze deed, doordrenkte.

Back to Black vertelt Amy Winehouses levensverhaal, van haar opvoeding en bruisende jaren in Londen tot haar intense reis naar wereldwijd succes, maar laat ook de donkere kant daarvan zien. Gedurende haar hele carrière tot aan haar tragische dood bleef de zangeres worstelen met haar demonen, haar roem en de toxische knipperlichtrelatie met haar grote liefde.

An urgent, warm, heartfelt dramatisation of the life of Amy Winehouse. The Guardian ★★★★

Voorprogramma: Wolfskers

Wolfskers, een plant met hallucinerende effecten, maar bij te veel gebruik zeer giftig. 

In de zomer van 2022 bundelden Maya Maria, QBeast & Alexander Moto hun krachten en werkten samen aan nieuwe muziek, resulterend in het ontstaan van Wolfskers. Geïnspireerd door artiesten als Brockhampton, Kendrick Lamar, Frank Ocean en FKA Twigs, staan ze nu klaar om je mee te nemen op een innerlijke ontdekkingsreis langs mystieke ervaringen en confronterende realiteit.

Na hun debuut in 2023 werd Wolfskers direct geselecteerd voor deelname aan de Popronde en bekroond tot 3voor12 talent. Deze hiphopgroep, afkomstig uit Groningen en Friesland, speelde datzelfde jaar maar liefst 22 shows door heel Nederland. Dit jaar zal het langverwachte debuutalbum van Wolfskers verschijnen, waarin een mix van hiphop en alternatieve pop wordt gepresenteerd en waar belangrijke levensvragen niet worden geschuwd.

Programma

Deuren open: 19:00 uur
Aanvang voorprogramma: 20:00 uur
Pauze: 20:30 uur
Aanvang film: 20:45 uur
Einde film: 22:30 uur

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven