Popmuziek

Cat Power

Sings Dylan '66

Prijs: 52,50 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Koop kaarten

Cat Power Sings Dylan '66

Deze voorstelling presenteren wij in samenwerking met Patronaat.  

Na de release van haar album Cat Power Sings Dylan: The 1966 Royal Albert Hall Concert, gaat de Amerikaanse artieste weer op pad en speelt zij deze zomer in alle grote steden van Europa. We zijn heel vereerd dat ze in haar tournee ook Bloemendaal aandoet!

Cat Power Sings Dylan: The 1966 Royal Albert Hall Concert is live opgenomen op 5 november 2022 in Londen. Op die dag gaf Cat Power een ongelooflijk concert in de Britse hoofdstad, waarbij ze het legendarische Royal Albert Hall concert van Bob Dylan naspeelde, waarbij de zanger en muzikant overschakelde van akoestisch naar elektrisch. Het zal niemand verbazen dat Cat Power's optreden tijdens het concert in Londen adembenemend getrouw en persoonlijk was, zoals al haar covers.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven