Evenement

Walk On met Tim Knol

In samenwerking met De Wandelclub

Prijs: 49,95 *

Deur open: 1 uur voor aanvang

Duur evenement: tot ± 21:15

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 14:30 - Koop kaarten

Walk On met Tim Knol

Rondom het openluchttheater Caprera ligt een prachtig wandelpark. Het is de perfecte locatie waar Tim Knol zijn passie voor muziek en wandelen kan combineren. Na twee eerdere succesvolle edities ontwikkelde hij ook dit jaar weer een nieuwe avontuurlijke muziekroute waarbij je wandelt van het ene naar het andere podium en kan genieten van vier verschillende artiesten midden in de natuur. 

René van Meurs opent de dag met een optreden op het hoofdpodium van Caprera. Daarna wordt het publiek in vier groepen opgesplitst en rouleren we langs vier verschillende podia die verspreid staan opgesteld door het wandelpark. We komen ten slotte samen op het horecaplein waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. De chefs van Ron Gastrobar Bij de C staan garant voor de lekkerste gerechtjes. De dag wordt afgesloten met een optreden van Tim Knol & Blue Grass Boogiemen op het grote podium.

De Wandelclub (est. 2020) is een initiatief van zanger/componist Tim Knol en Excelsior Recordings. De Wandelclub neemt wandelaars mee naar de mooiste plekken en verrast de deelnemers op een openluchtvoorstelling. Openluchttheater en Wandelpark Caprera ligt op de hoogste duintop van Zuid-Kennemerland. Het park heeft een uniek ecosysteem met meer dan 180 soorten planten en bomen. Er zijn mooie uitzichtpunten waar je uitkijkt over stad, duin en zee.

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen

Singer-songwriter Tim Knol heeft zijn liefde voor bluegrassmuziek nooit onder stoelen of banken gestoken. Het was dus slechts een kwestie van tijd dat hij in contact zou komen met de beste bluegrassband van Nederland: Blue Grass Boogiemen. Een spontane Hank Williams-cover op Into The Great Wide Open was het begin van een mooie samenwerking en na een aantal gezamenlijke optredens kwam er zelfs een heel album uit van Knol & Blue Grass Boogiemen. Het stemgeluid van Tim Knol blijkt perfect te passen in de toch al glorieuze harmonieën van Blue Grass Boogiemen en ook muzikaal hebben ze dezelfde vibe. Nu al een classic combination!

Stephanie Struijk

Stephanie Struijk, voorheen bekend als Stevie Ann, staat bekend om haar talent om persoonlijke verhalen te verweven in haar liedjes. Op een opmerkelijk jonge leeftijd van 18 jaar bracht ze haar debuutalbum uit, waarmee ze indruk maakte op het podium van Pinkpop en haar naam vestigde in de Nederlandse muziekscene. Haar nieuwste werk, Dezelfde Zon, is haar derde Nederlandstalige studioalbum en belooft opnieuw een boeiende reis door haar muzikale wereld vol emotie en authenticiteit.

Alamo Race Track

De band rondom zanger en gitarist Ralph Mulder brengt tussen 2003 en 2015 vier ijzersterke platen vol eigenzinnige muziek uit, en verovert de harten van menig indie-liefhebber. Black Cat John Brown, afkomstig van het gelijknamige album en met een houtje-touwtje videoclip, gefilmd in de kleedkamer van Tivoli, gaat de wereld over. Alamo Race Track leek een tijdje van de radar verdwenen, maar heeft de afgelopen tijd in stilte gewerkt aan hun nieuw album Greetings from Tear Valley and the Diamond Age.

Bent van Looy

Bent van Looy, een Belgische muzikant, staat voornamelijk bekend als de frontman van Das Pop, een indiepopgroep uit Vlaanderen. In 2013 debuteerde hij met zijn eerste soloalbum Round The Bend. Naast zijn muzikale carrière ontplooit Van Looy ook zijn talenten als schilder en kledingontwerper. Zijn veelzijdigheid strekt zich zelfs uit tot de wereld van televisie, waar hij schittert als jurylid in het derde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Met zijn artistieke flair blijft hij zowel binnen als buiten de muziekwereld zijn stempel drukken.

Nhung Dam

Nhung Dam (Groningen, 1984) volgde na haar studie psychologie een opleiding aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Ze heeft verschillende rollen als actrice vervuld en is ook actief als schrijver en columniste. Nhung heeft opgetreden bij diverse toneelgezelschappen en is regelmatig te zien geweest in televisieseries en films. Daarnaast heeft ze solo-optredens gegeven in theaters en op festivals met haar eigen voorstellingen. Als toneelschrijver heeft Nhung diverse stukken geschreven die ook internationaal zijn opgevoerd. Haar debuutroman Duizend vaders werd uitgebracht door uitgeverij De Bezige Bij. Deze roman werd bekroond met de prijs voor het Beste Groninger Boek in 2018 en was genomineerd voor de Dioraphte Literatour Prijs. In het voorjaar van 2023 werd haar tweede roman, Definitie van liefde, gepubliceerd.

René van Meurs

René van Meurs (1985) tourde twee jaar lang met improvisatiecollectief Op Sterk Water, leerde daar de fijne kneepjes van het improvisatie-vak, maar flirtte ondertussen met zijn nieuwe liefde; stand-up comedy. Als hij in juni 2007 auditie doet bij Comedytrain, wordt hij daar direct aangenomen. Als goed getraind improvisator verwerft hij zich snel een vaste plek op het Toomlerpodium en ontwikkelt hij zich met zijn frisse stijl en adembenemend tempo tot een publieksfavoriet. In 2012 wint hij de jury- én publieksprijs van Cameretten. Hij tourde inmiddels met vijf theatervoorstellingen langs uitverkochte zalen door het hele land, werd in 2018 genomineerd voor de Neerlands Hoop (prijs voor het meest veelbelovende cabarettalent) en won in 2023 met zijn voorstelling 2636 de Poelifinario; de prijs voor het beste cabaretprogramma. Vanaf 2024 start de tour van zijn nieuwe voorstelling; Noodzakelijk kwaad.

TIJDSSCHEMA

13:30 uur Deuren open
14:30 uur Openingsconcert van René van Meurs in het openluchttheater
15:30 uur Wandeling naar 1e bospodium
15:50 uur Show 1
16:10 uur Wandeling naar 2e bospodium
16:30 uur Show 2
16:50 uur Wandeling naar 3e bospodium
17:10 uur Show 3
17:30 uur Wandeling naar 4e bospodium
17:50 uur Show 4
18:10 uur Wandeling terug naar horecaplein / openluchttheater
18:30 uur Pauze - eten en drinken te koop
19:45 uur Afsluitende show van Tim Knol & Blue Grass Boogiemen in het openluchttheater
± 21:15 uur Einde

Tijden zijn onder voorbehoud

Praktische informatie

Wandeling 
Bij binnenkomst krijg je een bandje met een specifieke kleur. Je loopt tijdens Walk On in een groep van jouw kleur een route door het bos langs vier verschillende artiesten die een intiem optreden geven. De route is over onverhard terrein, inclusief dalingen en stijgingen. Wij raden aan om stevige schoenen aan te trekken en kleren die houden van een beetje aarde! Dit evenement is om deze reden niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten.

Zitten in het bos
Bij de optredens in het bos staan geen stoelen of bankjes. Natuurlijk mag je wel zelf een kleedje of klein krukje meenemen.

Op het menu
Tussen ± 18:00 en 19:45 uur zijn er verschillende lekkere gerechten te koop, bereid door de chefs van Ron Gastrobar Bij de C. Welke gerechten zij precies zullen serveren maken wij binnenkort bekend!

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven