Popmuziek

Miss Montreal

Prijs: 39,95 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 15:30 - Uitverkocht

Miss Montreal

Miss Montreal, oftewel Sanne Hans, heeft zich onderscheiden in de Nederlandse muziekscene met haar unieke stem en aanstekelijke nummers. Haar muziek omvat een veelzijdige mix van pop, rock en folk, waarbij ze moeiteloos schakelt tussen gevoelige ballades en opzwepende hits.

Met hits als "Hoe" en "Wish I Could" heeft Miss Montreal haar naam gevestigd als een van de meest geliefde en getalenteerde artiesten in Nederland. Haar optredens staan bekend om de energieke sfeer die ze creëert en haar vermogen om het publiek van begin tot eind te boeien.

Miss Montreal heeft niet alleen een indrukwekkende discografie opgebouwd, maar heeft ook bewezen een charismatische performer te zijn. Haar podiumprésence en interactie met het publiek maken haar optredens memorabel en zorgen ervoor dat fans keer op keer terugkomen voor meer.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven