Popmuziek

Frank Boeijen

Frank Boeijen

Prijs: 31,45 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Uitverkocht

Frank Boeijen

Tradities zijn er om in ere te houden. Met een arsenaal aan liedjes staat Frank Boeijen ook deze zomer weer op het podium van openluchttheater Caprera. Hij behoeft eigenlijk geen introductie. Hits als Zwart Wit, Kronenburg Park en Zeg Me Dat Het Niet Zo Is zijn inmiddels verankerd in het collectieve geheugen.

Een concert van Frank Boeijen staat garant voor herkenning en verrassing. Laat je meenemen in een wereld vol poëzie, songs en verhalen over schoonheid, liefde en het leven. Zijn hits zullen zeker de revue passeren. Maar ook nieuw materiaal zal niet ontbreken. Wat de band ook speelt, je zult muzikaal gefêteerd worden.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven