Popmuziek

Devendra Banhart

Prijs: 37 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Koop kaarten

Devendra Banhart

Excentriekeling en multi-instrumentalist Devendra Banhart komt naar Caprera! Onlangs verscheen zijn elfde werk ‘Flying Wig’, dat hij samen maakte met Cate Le Bon. Op dinsdag 13 augustus presenteren Openluchttheater Caprera en Patronaat deze bijzonder singer-songwriter en kunstenaar in Bloemendaal. Zonder Cate Le Bon weliswaar maar met zijn alternatieve folkliedjes die zowel in het Spaans en Engels vertolkt worden. Afwisselend vrolijk, vreemd, melancholiek en lief.

Banhart werd geboren in Texas, maar groeide op in Venezuela. Na het stoppen met zijn studie aan de kunstacademie van San Francisco werd hij ontdekt door Swans-zanger Michael Gira. Zijn doorbraak was in 2005 met het album ‘Cripple Crow’ en sindsdien brengt hij het ene na het andere album uit. En daarop laat hij iedere keer weer horen hoe hij de grenzen verkent tussen absurditeit en melancholie.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven