Popmuziek

HAEVN

Prijs: 43,95 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Uitverkocht

HAEVN

HAEVN staat bekend om hun unieke geluid waarbij de elektronische- en indiepop-elementen als een jas passen bij de engelachtige vocalen. Met warme sonische lagen, melancholie, kwetsbaarheid en zachtaardigheid weten Marijn van der Meer en Jorrit Kleijnen hoe ze een verhaal moeten vertellen. Zelf omschrijven ze hun concerten als een diepe connectie die ze met het publiek willen voelen en delen. HAEVN wil met hun muziek een baken van hoop zijn die steun biedt. In 2018 kwam het debuutalbum Eyes Closed uit en sindsdien heeft de band niet stilgezeten. De afgelopen jaren heeft de band verschillende awards gewonnen en voor uitverkochte zalen gestaan. Op dit moment stort HAEVN zich in een nieuw avontuur; een tour door Europa.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo