Popmuziek

MEAU

Prijs: 29,95 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 15:30 - Uitverkocht
  2. 20:30 - Uitverkocht

MEAU

Synths, warme sounds, dromerige koortjes en goudeerlijke teksten. MEAU schrijft nummers over dagelijkse en voor iedereen herkenbare onderwerpen als de liefde, persoonlijke ontwikkeling en eenzaamheid. MEAU brak door met de prachtige single Dat Heb Jij Gedaan in 2021, werd hiermee in Nederland en België collectief in het hart gesloten en was het afgelopen jaar zelfs de meest gestreamde vrouw in de Benelux.

MEAU maakt al muziek sinds ze kan lopen en stond ook al vroeg in de spotlights als lid van Kinderen voor Kinderen. Daarna ontwikkelde MEAU zich snel: ze deed de pop/rockopleiding aan de Herman Brood-acadamie en richtte zich op het schrijven van Nederlandstalige nummers, geïnspireerd door artiesten als Eefje de Visser. In 2021 verscheen haar debuut-EP Kalmte, een jaar later haar veelbekroonde album 22. Ook viel ze in de prijzen tijdens de Edisons, 3FM en Buma Awards en deed ze mee aan Beste Zangers.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven