Popmuziek

Ane Brun

Prijs: 39,50 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Uitverkocht

Ane Brun

Al bijna twintig jaar weet Ane Brun met haar verfijnde muzikale kunsten haar publiek te beroeren. Op vrijdag 2 augustus is het de beurt aan Openluchttheater Caprera om van haar prachtige songs te genieten. 

Ane Brun mag zich tegenwoordig wel één van de meest gevierde artiesten uit Scandinavië noemen. Haar authenticiteit en haar weigering om zich in een hokje te laten plaatsen hebben daar ongetwijfeld iets mee te maken. Door de jaren heen durft ze steeds meer muzikale grenzen op te zoeken en haar instincten te volgen tijdens haar muzikale reizen. Zo werkte ze niet alleen samen met gezelschappen als GöteborgsOperans Danskompani, de Swedish Radio Symphony Orchestra, maar ook met dance producers als Andrew Bayer, Dr. Kucho! en Gregor Salto. Wat de volgende tien jaar haar gaan brengen, is nog onvoorspelbaar maar één ding is zeker: ze beginnen wel nu.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven