Popmuziek

Calexico

Prijs: 37,50 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Laatste kaarten

Calexico

Al meer dan dertig jaar weet Calexico met hun indie rock harten van fans over de hele wereld te veroveren. De band weet met hun muziek te doorweven met roots, rock en latin en dat heeft niet alleen geresulteerd in bekroonde albums maar ook in fantastische liveshows. Op maandag 22 juli presenteren Openluchttheater Caprera en Patronaat deze prachtband in Bloemendaal. 

Hun filmische, mysterieuze muziek wordt al vanaf het begin geïnspireerd door de stoffige woestijnen van Arizona maar het was het album ‘Feast of Wire’ dat in 2003 voor hun doorbraak zorgden. Sindsdien is de band al voor een Grammy genomineerd, werkten ze samen met iedereen van Willie Nelson tot Nancy Sinatra en stonden ze op het podium met Iron & Wine, Wilco, Arcade Fire, Pavement en Andrew Bird. In 2022 verscheen het laatste album ‘El Mirador’ dat de weg opende naar nog meer muzikale avonturen.

Voorprogramma Dieter van der Westen

Dieter van der Westen wisselt bezwerende folk af met trage blues en ronkende, soms groovende Americana. Na het jubelend ontvangen debuutalbum Me and You (2018) en Honesty of the Hopeful (2022) heeft Dieter van der Westen zich met zijn band ontwikkeld tot een solide veelzijdige Americana en folksoul act in de Nederlandse en Vlaamse live scene. Van der Westen groeide op met de Amerikaanse muziek van o.a. Bruce Springsteen en Neil Young ,maar ook met de wereldmuziek van Manu Chao, Habib Koite en Cheb Khaled. In zijn songs worden die werelden dichtbij elkaar gebracht. Dieter van der Westen is naast zijn eigen band ook actief als drijvende kracht achter de Nederlands Marokkaanse band Kasba waarmee hij over de hele wereld speelt. Hij werkte in Nederland o.a. samen met BLØF, The Lau, Frank Boeijen, Paul de Leeuw, Gerard van Maasakkers en het Grammy winnende Metropool Orkest.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven