Jeugd

Brokkejok 4+

Filiaal Theatermakers

Prijs: 13,50 / 16,50 *

Deur open: 45 minuten voor aanvang

Duur evenement: 45 minuten

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 11:00 - Koop kaarten
  2. 13:00 - Koop kaarten

Brokkejok

Leugens maken brokken. Dat wordt gezegd. Fantaseren is ook een beetje liegen, je verzint allerlei dingen die niet écht zijn, niet 'waar' zijn, niet bestaan. Fantaseren mag altijd. Maar wanneer ben je dan een jokkebrok? Met deze vraag gaat theatergroep coupdeboule aan de haal.

In een simpele en vindingrijke vormgeving ontvouwen en ontpoppen zich steeds meer vormen en kleuren. Met het decor wordt ook de muziek steeds gekker, wilder en daarmee vrolijker, tot het speellokaal een andere wereld wordt. Een wereld vol brokken fantasie, in alle soorten en maten. De muziek is in samenwerking met het Koninklijk Conservatorium Den Haag gecomponeerd door Delara Navaey.

Persquotes

"Brokkejok is een intiem theateravontuur dat tussen het begin en het einde, of tussen het einde en het begin, of tussen twee eindes of twee beginnen, voortdurend blijft verrassen." Theaterkrant

"Eileen Graham en Katelijne Beukema leggen in hun zeer alerte, fysieke spel een ontwapenend gevoel voor humor aan de dag. Grahams publieksbegeleider is bloedirritant, maar toch voel je sympathie voor haar zichtbare geploeter." Theaterkrant

coupdeboule

Coupdeboule estaat uit theatermakers Eileen Graham en Katelijne Beukema. Vanuit fantasie zoekt coupdeboule naar antwoorden op moeilijke kwesties zoals in dit geval wat echt is en wat niet. Ze maken speels-filosofische voorstellingen met als doel de fantasie van het publiek, ongeacht leeftijd, actief te prikkelen. Het werk van coupdeboule is kleurrijk en fysiek.

Credits

Concept en spel Eileen Graham, Katelijne Beukema
Compositie Delara Navaey i.s.m. conservatorium Den Haag
Decor en kostuums Calle de Hoog
Eindregie Elias De Bruyne
Fotografie Bart Grietens
Artistieke begeleiding Monique Corvers

Workshop

Deze voorstelling presenteren wij in samenwerking met de Schuur. Na de voorstelling organiseren we in het bos een gratis activiteit, die geïnspireerd is op de voorstelling. Laat je verrassen en ga met ons mee het bos in!

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo