Popmuziek

3JS

Prijs: 33,95 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 15:30 - Koop kaarten
  2. 20:30 - Uitverkocht

3JS

De zomershow van de 3JS is dit jaar op zaterdag 20 juli. Een feestje waar de trouwe fans al 15 jaar voor naar Bloemendaal komen en altijd weer overrompeld worden door muzikaliteit en sfeer. Tradities houden we graag in ere. 

De 3JS weten niet van ophouden. Na een maandenlang uitverkochte U2-theatertour, het mede-organiseren van twee grote festivals in Volendam, het openen van grand-café de Botterwerf en hun landelijke clubtour vertrokken Jan Dulles, Jaap Kwakman en Robin Küller naar Los Angeles voor de opnames van hun nieuwe album in de Apogee Studios van Bob Clearmountain.

Bob Clearmountain, een van de beste mixers ter wereld, is bekend van legendarische albums als  Born in the USA - Bruce Springsteen, Kick – INXS en Let’s Dance - David Bowie. "Spannend zou het worden, er moesten 13 tracks worden opgenomen in tien dagen. Er waren geen demo's opgenomen. Enkel de compositie, tekst en een heel goed idee van hoe dat in zijn geheel moet gaan klinken. Dat geeft de ultieme creatieve vrijheid om een prachtig resultaat neer te zetten - èn om de legendarische muzikanten aldaar hun ding te laten doen. “

Het nieuwe album van de 3JS is in 2023 verschenen. 

 

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven