Popmuziek

Jeangu Macrooy & Jazz Orchestra of the Concertgebouw

Lean On Me: A Tribute to Bill Withers

Prijs: 33,75 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Uitverkocht

Lean On Me: A Tribute to Bill Withers

Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw (JOC) en Jeangu Macrooy slaan de handen ineen voor een eerbetoon aan de legendarische soulzanger en songwriter Bill Withers. Withers, die overleed in 2020, is bekend van all-time klassiekers als Lean On Me, Ain't No Sunshine, Grandma's Hands, en Lovely Day; songs die dan ook niet zullen ontbreken in het repertoire. 

Jeangu: "Als er één artiest is aan wie ik een ode zou willen brengen, is het wel Bill Withers. Als songwriter en artiest sta ik op zijn schouders; zijn muzikale erfenis is ongeëvenaard!" Ook voor de musici van het JOC is Withers een grote inspiratie. In nieuwe bigband-arrangementen worden de musici uitgedaagd om het beste van zichzelf te geven en via improvisatie nieuwe lagen van betekenis toe te voegen aan dit invloedrijke oeuvre.

Credits

Musici - Jazz Orchestra of the Concertgebouw
Dirigent - Willem Friede
Zang - Jeangu Macrooy

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven