Popmuziek

Yentl en de Boer

Alles is nog mogelijk

Prijs: 28,95 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

Duur evenement: 90 minuten

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Uitverkocht

Alles is nog mogelijk

Yentl en de Boer komen naar Caprera om hun nieuwe album Alles is nog mogelijk te vieren, een exclusieve avond met band en de beste liedjes van dit heerlijke cabaretduo. Yentl en de Boer staan aan de top van de Nederlandse liedkunst. Hun teksten zijn scherp, ontroerend, ontzettend grappig en ze werpen altijd een liefdevolle blik op onze worstelingen met het mens-zijn. Bijgestaan door fantastische muzikanten bewandelen ze hun totaal unieke lijn tussen elektronische popmuziek en semi-akoestische theatermuziek. Hierin kunnen zij als geen ander uitblinken, met een afwisseling van humor en ontroering. Yentl en de Boer won de POELIFINARIO voor beste kleinkunstvoorstelling, voor hun voorstelling Modderkruipers. Deze avond spelen ze de beste liedjes uit die voorstelling en hun oude hits.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven