Popmuziek

Asaf Avidan

Prijs: 41,50 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

Duur evenement: 2 uur

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Uitverkocht

One day baby, we'll be old!

Op zondag 14 juli kan het niet anders dan een onvergetelijke avond worden wanneer Asaf Avidan het podium betreedt voor een solo-optreden in Openluchttheater Bloemendaal. Het is namelijk zijn kenmerkende stemgeluid dat de muzikant anders maakt dan anderen, al zou je hem een combinatie van Robert Plant, Janis Joplin en Macy Gray kunnen noemen. Ben jij erbij in de bossen van Caprera?

Asaf Avidan brak in 2012 door toen zijn nummer ‘Reckoning Song’ een wereldhit werd dankzij een remix van de Duitse dj Wankelmut. Maar hij heeft natuurlijk veel meer gedaan, want er staan inmiddels zeven studio-albums op naam van de muzikant. Van intieme serenades tot energieke muzikale tovenarij: het solo-optreden van Asaf Avidan belooft er eentje om niet vergeten te worden.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven