Popmuziek

Krezip

Prijs: 42,5 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

Duur evenement: 90 minuten

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 15:30 - Uitverkocht
  2. 20:30 - Uitverkocht

KREZIP

Krezip heeft sinds hun doorbraak in 2000 een onuitwisbare indruk achtergelaten in de Nederlandse muziekscene. Na een optreden op Pinkpop raakte heel Nederland verslingerd aan de superhit I Would Stay. In de jaren daarna bracht de band meerdere albums uit en scoorden ze grote hits met nummers als Out Of My Bed, All My Life en Sweet Goodbyes. In 2009 besloot de band te stoppen en gingen de leden ieder hun eigen weg.

Na een succesvolle reünie in 2019, met optredens op Pinkpop en drie uitverkochte concerten in de Ziggo Dome, is de band weer helemaal terug van weggeweest. Onlangs brachten ze hun zesde studioalbum Any Day Now uit, met daarop onder meer de hitsingle Make it a Memory, een duet met Danny Vera.

De show in Caprera belooft een muzikale reis te worden langs hun volledige oeuvre waarbij grote hits afgewisseld worden met mooie verhalen. Van klein en intiem tot aan groots gebracht zoals alleen Krezip dat kan.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven