Popmuziek

Birdy

Prijs: 43 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Uitverkocht

Birdy

In 2011 was daar ineens Birdy die met een cover van Bon Iver’s Skinny Love een monsterhit scoorde over de hele wereld. Nu is de zangeres terug met een nieuw album, Portraits en komt ze op vrijdag 12 juli naar Openluchttheater Caprera in Bloemendaal.

Op pas 27-jarige leeftijd heeft Birdy drie top 5 albums, 8 miljoen verkochte albums wereldwijd, een BRIT- en Grammy-nominatie en verschillende soundtracks voor Netflix en Amazon op haar naam staan. Onlangs verscheen ook het nieuwe werk Portraits, haar meest zelfbewuste album tot nu toe. Birdy ontdekt hierop een nieuwe wereld en zelfs haar ware stem met een vleugje eighties. Bereid je voor op een betoverende avond die samen door Openluchttheater Caprera en Patronaat wordt gepresenteerd.

BLUAI

Het voorprogramma van Birdy wordt verzorgd door BLUAI.

BLUAI is een girlband uit Antwerpen. Ooit begonnen als het slaapkamerproject van Catherine Smet, een van de vier leden, is het inmiddels uitgegroeid tot een volledige band met een mix van stijlen en achtergronden. BLUAI heeft in België al meerdere awards binnengesleept en zijn nu klaar om ook de rest van de wereld te veroveren.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven