Popmuziek

Matteo Bocelli

A Night with Matteo

Prijs: 52,95 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Koop kaarten

Matteo Bocelli

Na de release van zijn debuutalbum Matteo afgelopen jaar is de jonge componist en zanger op tournee door de VS en Europa waarbij hij in Nederland koos voor een optreden in het prachtige Openluchttheater Caprera in Bloemendaal.

Matteo groeide op omringd door klassieke muziek, maar ook liedjes van beroemde sterren als Frank Sinatra en Whitney Houston, en later van zijn grote idool Ed Sheeran. Al vroeg studeerde hij zang en piano aan het conservatorium van Lucca in Italië. Zijn bijzondere stem was voor het eerst te horen toen hij met zijn beroemde vader het duet Fall On Me opnam dat op het album Si uitgebracht werd. Het duurde nog even voordat de veelbelovende zanger weer van zich liet horen. In 2020 bracht hij zijn prachtige liefdesliedje Solo uit dat elementen van een klassieke aria met een popsong combineert. Drie jaar later bracht hij zijn langverwachte solo album Matteo uit en maakte hij een tournee door de VS, Europa en Australië. 

Zijn optredens kenmerken zich door uitstapjes naar verschillende muzikale genres, van klassiek tot warme Italiaanse popsongs maar ook zijn eigen interpretaties van beroemde internationale songs, alles gebracht met zijn warme en kenmerkende stem. Matteo is heel toegankelijk en open tijdens zijn optredens en hij houdt van spontane interactie met zijn publiek. 

VIP Package

LET OP: VIP PACKAGES ZIJN ALLEEN GELDIG IN COMBINATIE MET EEN REGULIER KAARTJE

PACKAGE 1; €120
VIP MEET & GREET EXPERIENCE “Chasing Stars Experience”

Matteo biedt concertbezoekers de super exclusieve kans om hem te ontmoeten en zijn soundcheck bij te wonen, allemaal vóór de show. Na de meet & greet en het fotomoment worden gasten van de “Chasing Stars-ervaring” uitgenodigd om de volledige soundcheck vóór de show te bekijken. Tickets zijn strikt beperkt tot 25 personen per show en moeten worden gekocht in combinatie met een regulier kaartje.

Wat is erbij inbegrepen:
1. Exclusieve Meet and Greet - ontmoet Matteo en maak een foto samen voor aanvang van de soundcheck.
2. Soundcheck – krijg toegang tot Matteo’s soundcheck voorafgaand aan de show
3. VIP-merchandise – ontvang een prachtig cadeau als herinnering aan de Chasing Stars ervaring met Matteo. 

PACKAGE 2; €95
VIP SOUNDCHECK EXPERIENCE “For You Experience”

Matteo biedt concertbezoekers de exclusieve kans om vóór de show zijn soundcheck bij te wonen. Tickets zijn strikt beperkt tot 100 per show en moeten worden gekocht met in combinatie met een regulier kaartje.

Wat is erbij inbegrepen:
1. Soundcheck – exclusieve toegang tot Matteo’s soundcheck voorafgaand aan de show.
2. VIP-merchandise – ontvang een prachtig cadeau als herinnering aan de voorstelling van Matteo. 

‘Chasing Stars’ was written by me and my brother Matthew about our father, and how he was supportive to us when we were younger with our music. I love the finished version with Matteo, he’s such a talent. I hope everyone else enjoys it!” – Ed Sheeran

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven