Jeugd

MÁTYÁS BITTENBINDER 5+

Reis met Mátyás de wereld over in één uur

Prijs: 13,50 / 16,50 *

Deur open: 45 minuten voor aanvang

Duur evenement: 55 minuten

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 11:00 - Uitverkocht
  2. 13:00 - Uitverkocht
  3. 15:00 - Koop kaarten

Bioloog Mátyás Bittenbinder

Pak je koffers maar in, want we gaan vandaag op wereldreis! Op 30 juni neemt Bioloog Mátyás jullie mee op een reis rond de wereld. Van de woestijn van Afrika tot de regenwouden van Zuid-Amerika en de koraalriffen van Australië. We gaan alle plekken af op zoek naar de gaafste dieren! En dat doen we niet alleen: Mátyás neemt zijn goede vriend René mee, die misschien nog een paar bijzondere dieren meebrengt, maar dat houden we nog even geheim! 

Over Mátyás

Ik was een jaar of zeven toen ik voor het eerst een slang in het wild vond (en ving). Ik geloofde mijn ogen niet en was op slag verliefd. Sinds die dag heb ik een bijzondere band met slangen. Maar eigenlijk ook met alle andere dieren. 

Het meest gefascineerd ben ik door dieren die gif gebruiken om te overleven. Giftige dieren vind ik zelfs zó bijzonder dat ik heb besloten om van mijn fascinatie voor deze dieren mijn beroep te maken. 

Mijn grootste passie is om de mooiste verhalen over dieren (en planten) met een zo groot mogelijk publiek te delen. Dit doe ik op radio, TV en op papier of tijdens lezingen. 

Als bioloog ben ik natuurlijk gek op álle dieren, maar ook op planten en schimmels, want elk van deze organismen heeft een bijzonder verhaal en speelt een unieke rol in de natuur. 

Workshop

Ieder dier heeft een heel eigen slaapplek. Maak met takken uit het bos een slaapplek voor een dier uit de verhalen van Mátyás. Dit kan een grote hut zijn of juist een heel klein nestje worden.

Deze voorstelling en workshop presenteren wij in samenwerking met de Schuur.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo