Evenement

Mantra Zingen

Moonlight Mantra

Prijs: 15 *

Deur open: 19:15

Duur evenement: 90 minuten

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 19:30 - Uitverkocht

Moonlight Mantra

Zingen in Bloemendaal – Buiten in Caprera

Na het grote succes van afgelopen jaar presenteren Stadsklooster Haarlem en Caprera weer een Moonlight Mantra Special. 

Misschien ken je het vanuit je jeugd, toen je naar de kerk ging. Misschien ken je het van je wekelijkse hobby of doe je het enkel onder de douche en droom je de rest erbij: samen zingen en voluit galmen! Vanuit welke hoek je ook komt, welke ervaring je wel of niet hebt, als jij geniet van samen zingen in een fantastische akoestiek, ben je welkom bij de maandelijkse Moonlight Mantra zangavonden met Charo Durán van Canto!

Deze laatste Moonlight Mantra van dit seizoen sluiten we net als vorig jaar zeer speciaal af op de prachtige locatie van openluchttheater Caprera. We starten de avond met een wandeling door het prachtige wandelpark en daarna gaan we samen mantra zingen bij volle maan op het podium van Caprera!