Evenement

Mindfulness in Concert

Colors of Coldplay

Prijs: 19,95 *

Deur open: 1 uur voor aanvang

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 16:00 - Koop kaarten

Colors of Coldplay

Mindfulness in Concert is een unieke beleving van yoga en muziek. Stel je voor: je gaat zitten en terwijl je rustig in-en uitademt, hoor je de betoverende klanken van de prachtige harp en stem van Voice of Holland-winnares Iris Kroes en de meditatieve gitaar van Jan Kuiper. Wanneer je vervolgens gaat zitten of liggen, hoor je de zachte stem van yogini Yvonne de Hoop die je begeleidt om stil en ontspannen te worden. Alles is mogelijk: actief meedoen, ontspannen achteroverleunen terwijl je luistert naar de mooie muziek of een combinatie van beide. Yogahoudingen, muziek, klank en meditatie komen samen tijdens deze unieke voorstelling met de mooiste songs van Coldplay waaronder The Scientist, Skyfull of Stars en Fix You. Prachtige muziek van één van de meest succesvolle bands aller tijden, mindfulness en yoga brengen je volledig tot ontspanning. Zo relaxed ben je nog nooit geweest. De voorstelling is geschikt voor alle niveaus. Iedereen is welkom!

Muzikale begeleiding door 

Jan Kuiper – gitaar en percussie
Yvonne de Hoop – percussie en klank
Iris Kroes – zang en harp

Gitarist, schrijver en yogi Jan Kuiper en zijn vrouw yogini Yvonne de Hoop verzorgen samen al jaren spraakmakende yoga en mindfulness concerten in binnen- en buitenland.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven