Evenement

Mindfulness in Concert

Colors of Coldplay

Prijs: 19,95 *

Deur open: 1 uur voor aanvang

Duur evenement: 75-90 minuten

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 16:00 - Koop kaarten

Colors of Coldplay

Na de stilte komt muziek het dichtst bij het zeggen van het onzegbare. Welkom bij het unieke en betoverende evenement: Mindfulness in Concert. Stap binnen in een wereld waar muziek en mindfulness samenkomen om een diepgaande ervaring van innerlijke rust en verbinding te creëren. In dit bijzondere concert worden de klanken van de muziek niet alleen gehoord, maar ook gevoeld. Het is een uitnodiging om volledig aanwezig te zijn, om elk moment bewust te beleven en te omarmen in het hier & nu. Terwijl de muziek je zintuigen streelt, word je uitgenodigd om met geleide meditaties en ademhalingsoefeningen diep te ontspannen en je volledige aandacht te richten op het huidige moment. De harmonieën van de muziek vermengen zich met de stilte van je eigen geest, waardoor een gevoel van sereniteit en heelheid ontstaat. Het is een moment van totale overgave aan het moment, een ervaring van eenheid tussen lichaam, geest en ziel. 

Mindfulness in Concert is meer dan alleen een muzikaal optreden; het is een reis naar binnen, naar de kern van je eigen wezen. Het is een kans om los te laten, te helen en te groeien, en om een dieper begrip te krijgen van jezelf en de wereld om je heen. 

Welkom bij onze magische reis. Dus sluit je ogen, open je hart, en laat de muziek van Coldplay je omarmen. Dompel jezelf onder in de magie van Mindfulness in Concert. Een ervaring die je niet alleen hoort, maar ook voelt, die je niet alleen raakt, maar ook transformeert.

De voorstelling is geschikt voor alle niveaus. Iedereen is welkom! 

Tijdens Mindfulness in Concert zit je op de tribune. Je hoeft geen yogamat mee te nemen. Gemakkelijke kleding is aanbevolen!

Jan Kuiper - gitaar, percussie en mindfulness

Yvonne de Hoop - adem, mindfulness, percussie en klank

Iris Kroes - zang en harp

Jan Klug - soundscape

Gitarist, schrijver en yogi Jan Kuiper en zijn vrouw yogini Yvonne de Hoop verzorgen samen al jaren spraakmakende yoga en mindfulness concerten in binnen- en buitenland.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven