Klassiek

Francis van Broekhuizen & Gregor Bak

Schandalig mooie opera!

Prijs: 27,50 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Laatste kaarten

Schandalig mooie opera!

Na hun succesvolle tournee van de voorstelling Bij twijfel hard zingen, zijn Francis van Broekhuizen en Gregor Bak weer terug met een geheel nieuwe voorstelling: Schandalig mooie opera!

Kent u het beroemde verhaal over de val van Tosca en de trampoline? Wist u dat de bochel van Rigoletto weleens zakt tot onder de billen van de zanger? In deze voorstelling gaat Francis veel dieper in op beroemde anekdotes en schandalen uit de operawereld. Wat gebeurt er allemaal achter de schermen? Zijn de verhalen over moeilijke operadiva’s waar? Natuurlijk zal Francis kleine uitstapjes maken naar andere beroemde classics uit de lichtere muziekgenres. Kortom, een leerzame en gezellige avond vol humor en prachtige muziek van onder andere Verdi, Puccini en Mozart.

Over Francis van Broekhuizen

Francis van Broekhuizen studeerde cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam. Sindsdien zong ze rollen bij Opera Zuid, Opera Trionfo, Opera Spanga, De Nationale Opera en de Nederlandse Reisopera.

Francis werd bij het grote publiek bekend door haar deelname aan tv-programma’s als Maestro, All Together Now, Ranking the Stars en De Slimste Mens.

Over Gregor Bak

Gregor Bak heeft muziekwetenschap gestudeerd aan de Rijksuniversiteit te Utrecht. Als pianist is hij zeer veelzijdig: hij speelt van klassiek tot popmuziek. Daarnaast is hij actief als componist en arrangeur. Vanaf 1992 presenteerde hij op TV het klassieke muziekprogramma ‘C-Majeur’ voor de NCRV-televisie; hieruit vloeiden verschillende andere televisiewerkzaamheden voort. Zo presenteerde hij de programma’s ‘Schoolstrijd’, ‘Thank you for the music’, ‘Bovengemiddeld’ en 176 afleveringen van ‘Zo Vader Zo Zoon’.

 

“WAAROM IS OPERA TOCH VOORAL ZO ELITAIR, VRAAG IK ME WEER EENS AF. BIJ VAN BROEKHUIZEN IS OPERA VOLKSKUNST DIE NOOIT PLAT WORDT. BRAVO!” - ★ ★ ★ ★ Scènes 

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven