Jeugd

Thuis Best 2+

Achref Adhadi & 2turvenhoog

Prijs: 13,50 / 16,50 *

Deur open: 45 minuten voor aanvang

Duur evenement: 45 minuten

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 11:00 - Koop kaarten

Thuis best

Waarom maakt elk kind tenten, hutten en huisjes? Zit het gevoel van thuis dan onder een dak? En kun je je ook thuis voelen bij iemand anders? Of is thuis misschien gewoon in jezelf? 

Achref uit Tunesië en Kristján uit IJsland zoeken in de uitbundige, geestige voorstelling Thuis best naar waar, wanneer en hoe je je thuis voelt. In een samenspel van mime en live muziek nemen ze het publiek mee op reis. Want je thuisvoelen gaat over meer dan alleen oost, west of ergens wonen. Je kunt je namelijk overal thuis voelen!

Mimespeler en maker Achref Adhadhi richtte Theatergroep YALLA YALLA op als hoognodige creatieve uitlaatklep tijdens het inburgeren. Yalla betekent in het Arabisch: ‘kom op!’. Zijn voorstellingen kennen vaak serieuze onderwerpen, die hij zonder woorden en met lichtvoetige humor brengt. Voor deze voorstelling werkt hij samen met muzikant en improvisator Kristján Martinsson. Ze wonen in Nederland, maar Achref komt uit Tunesië en Kristján uit IJsland. Toch voelen ze zich hier allebei thuis. 

Credits

Discipline beeldend theater, mime, muziektheater
Leeftijd 2 t/m 6 jaar
Duur 30 minuten + 15 minuten naspel
Spel Achref Adhadhi enKristján Tryggvi Martinsson
Muziek Kristján Tryggvi Martinsson
Met dank aan 2turvenhoog

Workshop

In een ongebruikt kastje bewaar je stiekem je schatten. Terwijl papa en mama samen eten en kletsen, kruip je onder de tafel. Het tafelkleed schuift naar beneden; het lijkt wel een gordijn. En zijn het nou tafelpoten of toch de poten van een beer? De meubels in huis worden zo jouw zelfbedachte kamers en holletjes waar de grote mensen niet in mogen. Maak je eigen thuiswereld in deze installatie in het park van Caprera!

Deze voorstelling en workshop presenteren wij in samenwerking met de Schuur. 

Klein Caprera

Deze voorstelling vindt plaats in Klein Caprera: ons kleine theater, waar de kinderen het extra goed kunnen zien. Hier staan bankjes en picknicktafels en zijn lekkere drankjes en ijsjes te koop.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo