Popmuziek

Smartlappen Karaoke

Prijs: 24,95 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Koop kaarten

Smartlappen Karaoke

“Heeft U de hoop opgegeven? Is er werkelijk geen hoop meer? Hier is wat U moet doen: Zingen!” 

En dan niet in een kerk of bij moeder thuis, nee, natuurlijk gewoon gezellig bij ons, bij de Smartlappen Karaoke. De Smartlappen Karaoke Live Band werd 18 jaar geleden opgericht door drummer Martijn Bosman en Rudi de Graaff (beiden Gotcha!). Begonnen in het bovenzaaltje van Café Studio, is de show inmiddels uitgegroeid tot een goed gesmeerde machine, waarbij een prettige chaos en gezelligheid de boventoon voeren. Deze zomer zijn ze weer terug in Caprera! Ook dit jaar worden er weer een aantal gastartiesten uitgenodigd om het feest compleet te maken. Deze worden te zijner tijd bekend gemaakt.

Onder het genot van een pilsie, een hassebassie, een pikketanussie of gewoon koffie en onder begeleiding van de briljante Smartlappen Karaoke Live Band kan er naar hartenlust worden gezongen. Er is ruime keus uit het rijke Hollandse repertoire en ook voor de teksten is gezorgd. Zing, lal, lach, drink en pink een traantje mee met André Hazes, Willy Alberti, Johnny Jordaan en Tante Leen, maar ook met Wim Sonneveld, Ramses Shaffy en Ben Cramer! Kor is uw gastheer en Toos en Stien schenken graag een borreltje voor U in.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven