Popmuziek

Smartlappen Karaoke

Prijs: 24,95 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Uitverkocht

Smartlappen Karaoke

“Heeft U de hoop opgegeven? Is er werkelijk geen hoop meer? Hier is wat U moet doen: Zingen!” 

En dan niet in een kerk of bij moeder thuis, nee, natuurlijk gewoon gezellig bij ons, bij de Smartlappen Karaoke. De Smartlappen Karaoke Live Band werd 18 jaar geleden opgericht door drummer Martijn Bosman en Rudi de Graaff (beiden Gotcha!). Begonnen in het bovenzaaltje van Café Studio, is de show inmiddels uitgegroeid tot een goed gesmeerde machine, waarbij een prettige chaos en gezelligheid de boventoon voeren. Deze zomer zijn ze weer terug in Caprera! De gastartiesten van dit jaar zijn Kiki Schippers en Harry Piekema.

Onder het genot van een pilsie, een hassebassie, een pikketanussie of gewoon koffie en onder begeleiding van de briljante Smartlappen Karaoke Live Band kan er naar hartenlust worden gezongen. Er is ruime keus uit het rijke Hollandse repertoire en ook voor de teksten is gezorgd. Zing, lal, lach, drink en pink een traantje mee met André Hazes, Willy Alberti, Johnny Jordaan en Tante Leen, maar ook met Wim Sonneveld, Ramses Shaffy en Ben Cramer! Kor is uw gastheer en Toos en Stien schenken graag een borreltje voor U in.

Special Guest: Kiki Schippers

Kiki Schippers is een cabaretière, o.a. bekend van haar werk voor het radioprogramma Spijkers met Koppen. Zijn won zowel de Publieksprijs bij het Leids Cabaret Festival (2013) als de Publieks- en Persoonlijkheidsprijs bij het Cameretten Festival in 2014. Ook won ze in 2016 de Annie M.G. Schmidt Prijs voor het nummer ‘Er Spoelen Mensen Aan’. Onlangs rondde ze haar tour “Kiki met Band” af, dus alle tijd om in Capera een moppie te komen zingen!

Special Guest: Harry Piekema

Harry Piekema is natuurlijk bekend van zijn rol als Henk van Dalen in de Albert Heijn - commercials (2004-2014) en bijvoorbeeld van zijn deelname aan Expeditie Robinson. Hij is al jaren werkzaam in het theater, als acteur en regisseur. Ook is hij presentator en stemacteur. Daarnaast is hij actief als communicatietrainer. Dat hij ook nog een zeer goeie zanger is, komt hij in Caprera laten horen!

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven