Popmuziek

S10

Prijs: 32,95 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

Duur evenement: ± 1 uur en 15 minuten

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Uitverkocht

Tijdschema

19:00 uur - deuren geopend
19:30 uur - voorprogramma Lenny Monsou
20:00 uur - pauze
20:30 uur - hoofdprogramma S10
21:45 uur - verwachte eindtijd

Het tijdschema is altijd onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken door de artiesten.

S10

S10, de kroonprinses van de Nederlandse alternatieve pop vertelt door middel van zang, rap en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. Stien den Hollander, beter bekend als S10, weet met haar authentieke sound en muzikale veelzijdigheid veel mensen te raken. Haar debuutalbum ‘Snowsniper’ werd beloond met Nederlands meest prestigieuze muziekprijs, een Edison in de categorie ‘Alternative’. Een jaar later – 2020 – verschijnt haar tweede album 'Vlinders'. S10 deed in 2022 namens Nederland mee aan het Eurovisie Songfestival met het nummer 'De Diepte'. Deze track verscheen later op haar derde album ‘Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt’ waarvoor S10 een Edison won in de categorie ‘Nederlandstalig’ en een 3FM Award voor ‘Beste Album’. In april 2023 stond de zangeres in een uitverkochte AFAS Live en volgde er een volle festivalzomer met shows op Down The Rabbit Hole en Lowlands.

Voorprogramma Lenny Monsou

Het voorprogramma van S10 wordt verzorgd door Lenny Monsou.

De veelzijdige Lenny Monsou is een artiest in hart en nieren. Lenny laat zich inspireren door iconen als David Bowie, The 1975 en Harry Styles en heeft een unieke sound weten te creëren die niet in één hokje past. Met zijn krachtige vocalen en bijzondere talent voor songwriting combineert hij elementen uit rock, pop en elektronische muziek tot iets nieuws en opwindends. Hij tekende nog net voor zijn 20e verjaardag een contract bij Warner Music en zijn debuut single “Never Fall In Love” is gereleased in april 2024.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven