Popmuziek

S10

Prijs: 32,95 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Laatste kaarten

S10

S10, de kroonprinses van de Nederlandse alternatieve pop vertelt door middel van zang, rap en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. Stien den Hollander, beter bekend als S10, weet met haar authentieke sound en muzikale veelzijdigheid veel mensen te raken. Haar debuutalbum ‘Snowsniper’ werd beloond met Nederlands meest prestigieuze muziekprijs, een Edison in de categorie ‘Alternative’. Een jaar later – 2020 – verschijnt haar tweede album 'Vlinders'. S10 deed in 2022 namens Nederland mee aan het Eurovisie Songfestival met het nummer 'De Diepte'. Deze track verscheen later op haar derde album ‘Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt’ waarvoor S10 een Edison won in de categorie ‘Nederlandstalig’ en een 3FM Award voor ‘Beste Album’. In april 2023 stond de zangeres in een uitverkochte AFAS Live en volgde er een volle festivalzomer met shows op Down The Rabbit Hole en Lowlands.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven