Popmuziek

Novastar

Prijs: 32,50 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

Duur evenement: ± 1 uur en 30 minuten

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Uitverkocht

Novastar

Joost Zweegers, beter bekend als Novastar, keert dit seizoen terug in de openluchttheaters! De in België woonachtige Nederlander is één van de sterkste singersongwriters van de lage landen. In 2000 kwam zijn debuutalbum de eerste week meteen op één binnen op de Belgische albumlijsten, waarna veel succesvolle albums volgden. Ook de laatste jaren bracht Novastar muziek uit. In 2018 kwam het succesvolle album In The Cold Light of Monday uit en in 2021 voegde hij daar Holler And Shout aan toe. Eind 2023 kondigde Novastar de release aan van The Best Is Yet To Come, een unieke verzameling met heruitgaven van zijn grootste hits én een gloednieuw nummer. Om de release van dit album, dat op 16 februari 2024 uitkwam, te vieren, speelt Novastar dit jaar enkele intieme shows, waaronder natuurlijk in Caprera!

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven