Popmuziek

FLEMMING

Prijs: 33,95 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

Duur evenement: ± 1 uur en 15 minuten

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 15:30 - Uitverkocht
  2. 20:30 - Uitverkocht

Mobiele tickets

Let op: tijdens dit concert maken we gebruik van mobiele tickets.

Mobiele tickets zijn tickets die direct zijn gekoppeld aan het Ticketmaster-account waarmee deze zijn gekocht. Mobiele tickets kun je alleen laten scannen via je telefoon. Je kunt via de Ticketmaster-app, of via de browser van je mobiele telefoon, naar je account gaan. Daar vind je tickets bij ‘Mijn Tickets’ in ‘Mijn Account’. 

De tickets zijn niet als PDF te downloaden. Een screenshot van de QR-code werkt ook niet. Alleen tickets met de speciale animatie worden gescand. Meer informatie vind je hier op de website van Ticketmaster.

FLEMMING

De Nederlandstalige popzanger Flemming Viguurs groeide op in een muzikale familie en begon op jonge leeftijd met zingen en het maken van muziek. Hij brak in 2016 landelijk door als winnaar van de online talentenjacht van Giel Beelen. Destijds maakte FLEMMING nog Engelstalige muziek. In 2021 besloot hij het over een andere boeg te gooien en bracht hij zijn eerste Nederlandstalige track 'Amsterdam' uit. Het nummer werd een enorme hit en is inmiddels meer dan 60 miljoen keer beluisterd op Spotify. Een jaar later volgde de release van zijn tweede album met hierop nummers als 'Zij Wil Mij' en 'Paracetamollen'.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven