Jeugd

Hup Herman! 3+

De Nationale Opera & Vanaf2 Producties

Prijs: 13,50 / 16,50 *

Deur open: 45 minuten voor aanvang

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 11:00 - Uitverkocht
  2. 13:00 - Koop kaarten

Hup Herman!

Een feestelijke voorleesopera die de fantasie van jong en oud prikkelt!

Hangbuikzwijn Herman houdt niet van wedstrijdjes. De kippen om hem heen wel. Elke ochtend gaat het erom wie de beste, snelste en eerste is. Op een dag is Herman er helemaal klaar mee: hij zal wel eens laten zien wie de snelste is. Alle dieren op de boerderij moedigen hem aan. Hup Herman! Maar maakt het eigenlijk wel uit of je wint of verliest?

Opera kan groots en overweldigend zijn, maar ook heel klein en innemend. Een prentenboek, twee spelers en een stuk of wat instrumenten – dat zijn de ingrediënten voor deze voorleesopera voor de allerkleinsten.

Na een succesvolle reeks tijdens de Kindermuziekweek 2022 brengt De Nationale Opera de voorstelling het land in. Acteur Harpert Michielsen en muzikant Joost Brouwer vertolken het gelijknamige, bekroonde kinderboek van Yvonne Jagtenberg op geheel eigen wijze, voor én met de kinderen in het publiek.

Een muzikale vertelling over het plezier van schurken in de modder. Over de drang om de beste te willen zijn. En over de ontdekking dat je best blij mag zijn met wie je bent. Een kleine voorstelling met een grote zeggingskracht.

Workshop

Doe jij ook wel eens mee aan een wedstrijd, net als Hangbuikzwijn Herman? Welk dier mag verdient volgens jou een prijs? Samen met Het Natuurlokaal maak je van klei je eigen dier of prijs en versier je dit met al het moois uit de natuur.

Deze voorstelling en workshop presenteren wij in samenwerking met de Schuur. 

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo