Kleinkunst

Ellen ten Damme

Barock

Prijs: 30 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Uitverkocht

Benefietconcert

Rotary Bloemendaal presenteert met trots het jaarlijkse Bloemendaalse Benefiet concert met Ellen ten Damme ten bate van Stichting Buurtgezinnen.

Rotary Bloemendaal is bijzonder verheugd dat ze dit jaar weer een geweldige artiest hebben kunnen strikken voor haar jaarlijks Bloemendaalse benefietconcert. Na eerdere edities met Remco Veldhuis, Bas Ragas, René Froger, Karin Bloemen, Freek de Jonge en Mathilde Santing is het dit jaar Ellen Ten Damme die zich heeft gecommitteerd.  Ellen komt en speelt: Barock - Klatergoud en schone schijn.

Barock

Wie het zich in de 17e en 18e eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. Ellen ten Damme droomt weg in frivole vergankelijkheid en houdt hof, een performance in het verlengde van haar succes-shows PARIS-BERLIN en CASABLANCA. Nederlands meest veelzijdige zangeres presenteert een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. We mogen weer en willen nog meer en iedereen weet zich het middelpunt van zijn eigen entourage, als een rockster in Versailles. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Achter de façade observeert de troubadour de crinoline van de keizerin en leidt de dans alsof de morgen nooit komt.

Samen met haar band nodigt Ellen ten Damme u uit om toe te treden tot haar hofhouding. Haar nieuwe show is een meertalig bal demasqué vol verrassende en herkenbare songs waar de scabreuze excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend. 

Credits

Ellen ten Damme - uitvoering
Thijs Cuppen - piano en accordeon
Arthur Lijten - drums
Guus Bakker - bas gitaar/contra bas
Ben Mathot - viool en gitaar
Matthias Konrad - Trombone en gitaar
Regie - Titus Tiel Groenestege
Regie & Choreografie - Pim Veulings
Regie advies - Ruut Weissman
Lichtontwerp - Tim van ’t Hof
Geluidsontwerp - Rob Goedee
Assistent decor en kostuums - Danique van der Mik
Programmering licht - Jaap Kamps
PR - Monique Ophorst
Grafisch ontwerp - Mariola Lopez
Management Ellen ten Damme - Jeroen Blokker

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven