Theater

Zie de Mens

Prijs: 17,50 *

Deur open: 30 minuten voor aanvang

Duur evenement: 1 uur

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 13:00 - Koop kaarten
  2. 15:00 - Koop kaarten

Zie de Mens

Is het mogelijk om van iedereen te houden?

Samen met Dax, Lente en Abel onderzoekt Tim of het mogelijk is om (tegen alle polarisatie in) de mens te zien in iedereen. Dit begint eenvoudig: bij familie en buren, maar hoe zit dit bij iemand die je niet kent? De dakloze waar je met enig ongemak omheen loopt? Degene met wie je ruzie hebt? Poetin? Gewapend met adviezen van kinderen onderzoekt Tim of het mogelijk is om van iedereen op de wereld te houden, omdat hij denkt dat we als volwassene misschien wel van deze kinderen kunnen leren.

De middag start op het podium van het theater waar Tim Schouten zijn nieuwe muzikale documentaire voorstelling zal spelen. Daarna volgt een wandeling waarin je uitgedaagd wordt om na te denken of jij van iedereen kan houden. In Zie de Mens neemt Tim je mee in een filosofische zoektocht rondom een grote vraag. 

Over Tim Schouten

Tim is een theatermaker die zich graag laat inspireren door kinderen. Dat resulteert de ene keer in jeugdvoorstellingen zoals: Het Prinsensprookje (6+) & De Dingen Die We Niet Zien (8+). De andere keer kiest hij ervoor de onbevangen blik van het kind te delen met volwassenen, zoals nu in Zie De Mens.

Credits

Concept en spel - Tim Schouten
Meedenkers - Dax, Abel & Lente.
Met dank aan - Festival Tweetakt, Akoesticum & Katelijne Beukema

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven