Evenement

Licht Festival Caprera

Prijs: 18,50 / 12,50 *

Deur open: bij aanvang

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 19:00 - Koop kaarten
  2. 19:15 - Koop kaarten
  3. 19:30 - Koop kaarten
  4. 19:45 - Koop kaarten
  5. 20:00 - Koop kaarten
  6. 20:15 - Koop kaarten
  7. 20:30 - Koop kaarten
  8. 20:45 - Koop kaarten
  9. 21:00 - Koop kaarten

Licht Festival Caprera

Van 20 februari tot en met 3 maart verwelkomt Caprera je voor de tweede editie van het Licht Festival Caprera. De tweede editie van het Licht Festival Caprera is wederom een ontdekkingstocht door het bos langs een nieuwe reeks van maar liefst 12 indrukwekkende lichtkunstwerken van internationaal erkende kunstenaars.

Lichtjes in de duisternis
Laat je meevoeren langs een prachtige route van 1,5 kilometer midden in de Bloemendaalse natuur. Om de ervaring voor iedereen zo prettig mogelijk te maken, start er ieder kwartier een kleine groep wandelaars. Voor onze jonge bezoekers is er ook een leuke quiz over de kunstwerken met een verrassing aan het eind. Na de wandeling kun je op ons sfeervolle horecaplein met een lekker (warm) drankje nagenieten van de bijzondere ervaringen. Een ideaal uitje tijdens de voorjaarsvakantie voor het hele gezin!

Internationaal erkende kunstenaars
Onder leiding van multidisciplinair kunstenaar Wouter Brave, brengen getalenteerde kunstenaars uit binnen- en buitenland hun creatieve visie tot leven in Caprera. Innovatieve lichtinstallaties van Gertjan Adema, Jos Agasi, Gijs van Bon, Lonneke Cuppen, Touki Delphine, Alaa Malawi, Onionlab en Xavi Bové, Studio Toer, Jop Vissers Vorstenboch en curator Wouter Brave zelf, laten natuur en technologie samensmelten in dit unieke lichtfestival.

Meer info

Praktische informatie

Data
Dinsdag 20 februari t/m zondag 3 maart 2024

Tijden
Vanaf 19:00 uur start ieder kwartier een kleine groep. De eerste binnenkomst is om 19:00 uur en de laatste om 21:00 uur. Vrijdag en zaterdag gaan we iets langer door en kun je tot 21:45 uur naar binnen!

Tickets
Er is een maximumaantal tickets per kwartier beschikbaar. Indien beschikbaar, kun je tickets ook aan de deur kopen, maar we raden je aan dit al vooraf online te doen.

Prijzen
Volwassenen €18,50
Kinderen t/m 12 jaar €12,50

Toegankelijkheid
Licht Festival Caprera vindt plaats rondom het theater van Caprera. Hiervoor moet je ook een stukje lopen over onverhard terrein en er is een steile trap. Trek dus stevige laarzen of schoenen aan. Om deze reden is deze voorstelling helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten.

Deelnemende kunstenaars
Wouter Brave (tevens curator), Touki Delphine, Jos Agasi, Onionlab, Jop Vissers Vorstenboch, Gert-Jan Adema, Gijs van Bon, Studio Toer, Alaa Malawi, Lonneke Coppen en Jurrian van den Haak.