Popmuziek

BLØF

Prijs: 48,75 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

Duur evenement: n.t.b.

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Uitverkocht

BLØF

BLØF is een van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single 'Liefs uit Londen' en scoorden sindsdien talloze hits en muziekprijzen, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs. Sinds 2006 organiseert BLØF jaarlijks haar eigen meerdaagse festival Concert at Sea op de Brouwersdam in Zeeland, de thuishaven van de band. Ze verkopen moeiteloos arena na arena uit en zullen op 23 september het zomerseizoen van Caprera afsluiten.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo