Cabaret

Kasper van der Laan

Warm

Prijs: 27,50 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

Duur evenement: 90 minuten

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Uitverkocht

Warm

Is het cool? Is het chill? Is het fresh of hot? Niets van dat én alles tegelijk. Dat is Warm. De nieuwe voorstelling van Kasper van der Laan. Die hoge ogen gooide met zijn debuutshow 1 Kilo. ‘Kasper van der Laan fascineert oneindig,’ schreef NRC in een vijfsterrenrecensie. ‘Een natuurtalent,’ voegde AD daaraan toe. Ook vijf sterren. ‘Dé debutant van het jaar,’ jubelde de Volkskrant. Niet voor niets werd hij genomineerd voor een Neerlands Hoop en verkozen tot hét comedytalent van het jaar. Ook in Warm gaat dit unieke talent onverstoorbaar door met aanstormen. Kasper is lekker absurd en onvoorstelbaar onvoorspelbaar. Ontwapend en hilarisch. Grappig en sexy. En dat is behoorlijk chill en cool en fresh en hot tegelijk. Maar vooral is het Warm.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven