Cabaret

Kasper van der Laan

Prijs: 27,50 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

Duur evenement: n.t.b.

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Uitverkocht

Warm

Is het cool? Is het chill? Is het fresh of hot? Niets van dat én alles tegelijk. Dat is Warm. De nieuwe voorstelling van Kasper van der Laan. Die hoge ogen gooide met zijn debuutshow 1 Kilo. ‘Kasper van der Laan fascineert oneindig,’ schreef NRC in een vijfsterrenrecensie. ‘Een natuurtalent,’ voegde AD daaraan toe. Ook vijf sterren. ‘Dé debutant van het jaar,’ jubelde de Volkskrant. Niet voor niets werd hij genomineerd voor een Neerlands Hoop en verkozen tot hét comedytalent van het jaar. Ook in Warm gaat dit unieke talent onverstoorbaar door met aanstormen. Kasper is lekker absurd en onvoorstelbaar onvoorspelbaar. Ontwapend en hilarisch. Grappig en sexy. En dat is behoorlijk chill en cool en fresh en hot tegelijk. Maar vooral is het Warm.