Popmuziek

Jonathan Jeremiah

Prijs: 35,50 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Uitverkocht

blue-eyed soul

De nummers van Londense singer-songwriter Jonathan Jeremiah klinken alsof ze uit een ander tijdperk komen, maar zijn muziek is verre van ouderwets. Hij overbrugt met gemak de kloof tussen de Engelse Folk van Cat Stevens en soul in de stijl van Bill Withers in het hedendaagse muzieklandschap. Soms weelderig swingend, soms minimalistisch relaxed, maar altijd melodieus. Op zijn vijfde plaat ‘Horsepower For The Streets’, opgenomen in de Bethlehemkerk in Amsterdam, laat hij opnieuw horen wat voor enorm talent hij in huis heeft.

Jonathan Jeremiah is een absolute crooner die blue-eyed soul presenteert met de nonchalance en vaardigheid van een muzikant die op 14-jarige leeftijd voor het eerst op het podium verscheen. Sinds hij in 2011 ‘A Solitary Man’ uitbracht, wordt Jeremiah vergeleken met iconische artiesten als Scott Walker, Serge Gainsbourg en Terry Callier. De helderheid van zijn muziek trekt de luisteraar het landschap in dat hij zo gedetailleerd schildert, terwijl hij tegelijkertijd veel aan de verbeelding overlaat. Met een show in Openluchttheater Caprera deze zomer neemt hij ons in een perfecte setting mee op een reis door zijn muzikale wereld.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven