Popmuziek

The Dead South

Prijs: 33,50 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Uitverkocht

Vanuit de prairies van Canada

Met instrumenten als de banjo, mandoline, cello en gitaar is het makkelijk om meteen het traditionele bluegrass-stempel op The Dead South te drukken maar niets is minder waar. Naast het feit dat ze afkomstig zijn van de prairies van de Canadese provincie Saskatchewan haalt het viertal ook hun inspiratie uit de punkscene. Geen country voor de echte puristen dus.


Op hun nieuwste EP’s ‘Easy Listening for Jerks, Parts I & II’ vindt The Dead South de perfecte balans tussen hun punkverleden en de bluegrass wereld waar hun sound nu ligt. De band verkent hierdoor nieuw terrein zonder hun eigen identiteit te verliezen. Nu in 2023 komt de groep naar Nederland voor een bijzonder optreden dat Patronaat en Openluchttheater Caprera samen presenteren deze zomer.

Voorprogramma: Tejon Street Corner Thieves

Deze outlaw, alt-folk groep komt rechtstreeks uit de Rocky Mountains van Colorado met duistere, vernieuwende bluegrass en teksten die je recht naar de Amerikaanse wildernis vervoeren. Aanvang rond 19:30 uur

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven