Popmuziek

Walk On met Tim Knol

Prijs: 49,75 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

Duur evenement: tot ± 21:30

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 14:30 - Koop kaarten

De Wandelclub van Tim Knol

Rondom het openluchttheater Caprera ligt een prachtig wandelpark. Het is de perfecte locatie waar Tim Knol zijn passie voor muziek en wandelen kan combineren. Na de succesvolle 2022 editie ontwikkelde hij een nieuwe avontuurlijke muziekroute waarbij je wandelt van het ene naar het andere podium en kan genieten van vier verschillende artiesten midden in de natuur.

Tim zelf opent de dag met een optreden op het hoofdpodium van Caprera. Daarna wordt het publiek in vier groepen opgesplitst en rouleren we langs vier verschillende podia die verspreid staan opgesteld door het wandelpark. We komen ten slotte samen op het horecaplein waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. De chefs van Ron Gastrobar Bij de C staan garant voor de lekkerste gerechtjes. De dag wordt afgesloten met een speciaal optreden van Amerikaanse singer-songwriter Dayna Kurtz op het grote podium. 

De Wandelclub (est. 2020) is een initiatief van zanger/componist Tim Knol en Excelsior Recordings. De Wandelclub neemt wandelaars mee naar de mooiste plekken en verrast de deelnemers op een openluchtvoorstelling. Openluchttheater en Wandelpark Caprera ligt op de hoogste duintop van Zuid-Kennemerland. Het park heeft een uniek ecosysteem met meer dan 180 soorten planten en bomen. Er zijn mooie uitzichtpunten waar je uitkijkt over stad, duin en zee.

Praktische informatie

Wandeling 
Bij binnenkomst krijg je een bandje met een specifieke kleur. Je loopt tijdens Walk On in een groep van jouw kleur een route door het bos langs vier verschillende artiesten die een intiem optreden geven. De route is over onverhard terrein, inclusief dalingen en stijgingen. Wij raden aan om stevige schoenen aan te trekken en kleren die houden van een beetje aarde! Dit evenement is om deze reden niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. Bekijk hier alvast de plattegrond.

Zitten in het bos
Bij de optredens in het bos staan geen stoelen of bankjes. Natuurlijk mag je wel zelf een kleedje of klein krukje meenemen.

Eigen consumpties
Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen. Jouw tas kan hier bij binnenkomst op gecontroleerd worden. Meegebrachte consumpties worden ingenomen. Waterflessen zijn wel toegestaan. Bij de ingang en naast de bar staan er watertappunten.

Betaling
Aan de bar betaal je met pin, voor het eten heb je speciale dinermunten nodig. Deze munten zijn meteen bij binnenkomst van Caprera en aan de bar te koop. Munten kosten €5,- per stuk. Aan het einde van de avond kunnen niet gebruikte munten bij de bar worden ingewisseld.

Op het menu
Tussen ± 18:00 en 19:45 uur zijn er verschillende lekkere gerechten te koop, bereid door de chefs van Ron Gastrobar Bij de C:

  • Gazpacho van tomaat & aardbei met Parmezaanse kaaschuim
  • Friet met een selectie aan sauzen: mayonaise, curry, ketchup, satésaus en ui
  • Maaltijdsalade met gekookte aardappel, met diverse toppings en gerookte zalm of kip
  • Tumis Tempeh Tahoe - gestoofde tofu en tempeh met ketjap. Geserveerd met Nasi Uduk (kruidige kokosrijst) en Gado Gado (gestoomde groente, ei en pindasaus)
  • Rendang - langzaam gegaard rundvlees op Sumatraanse wijze. Geserveerd met Nasi Goreng en Atjar Ketimoen (ingelegde komkommer, rode paprika)

Klik hier voor een overzicht van de allergenen.

Vegetarisch
Gazpacho
Friet
Maaltijdsalade (bij weglaten zalm of kip)
Tumis Tempeh Tahoe

Veganistisch
Gazpacho (bij weglaten kaasschuim)
Friet
Tumis Rempeh Tahoe (bij weglaten Gado Gado)

Prijzen
Gazpacho - 1 munt
Friet - 1 munt
Maaltijdsalade - 2 munten
Rendang - 3 munten
Tumis Tempeh Tahoe - 3 munten

Bente

Bente tekende een platencontract bij Top Notch. Haar eerste single “Nee is nee” is een duet met Maan. Haar debuutalbum verscheen in 2022. Dit jaar stond zij in een uitverkocht Paradiso en op Concert at Sea en Paaspop.

Douglas Firs

Douglas Firs verenigt blues, americana en folk in sterke popsongs. Zijn doel is om mensen samen te brengen om samen de liefde voor authentieke live muziek te delen. Geen concessies! Soms wordt er gedanst en soms gehuild. Vaak allebei!

Ingmar Heytze

Ingmar Heytze schrijft poëzie voor mensen die niet van gedichten houden. In 2000 was hij huisfilosoof van het Centraal Museum en van 2009 tot 2011 de eerste Utrechtse Stadsdichter. Volgens Joost Zwagerman is hij “in zijn eentje The Beatles van de Nederlandse poëzie”.

VanWyck

VanWyck maakt sinds haar debuut in 2018 furore met intrigerende, bedwelmende ‘alt folk songs’. Haar albums werden bedolven onder lofuitingen en bezorgde haar een cultstatus bij connaisseurs, airplay in Amerika, Frankrijk en Canada en meer dan twee miljoen streams.

Dayna Kurtz

De eigenzinnige Amerikaanse singer-songwriter toert al jarenlang intensief de wereld over. Dayna vermengt folk met jazz, country en blues. Haar poëtische teksten serveert ze met indrukwekkend gitaarspel, en haar soulvolle stem is krachtig en intens. Ze wordt wel vergeleken met Nina Simone, Marianne Faithfull en Jeff Buckley. Kurtz trad op met vele grote der aarde zoals Elvis Costello, Rufus Wainwright, BB King en haar goede vriendin Norah Jones.

Tijdschema

14:30 uur Welkomstwoord en openingsconcert van Tim Knol in het openluchttheater
15:30 uur Wandeling naar 1e bospodium
15:50 uur Show 1 
16:10 uur Wandeling naar 2e bospodium
16:30 uur Show 2 
16:50 uur Wandeling naar 3e bospodium 
17:10 uur Show 3
17:30 uur Wandeling naar 4e bospodium 
17:50 uur Show 4
18:10 uur Wandeling naar horecaplein / openluchttheater
18:30 uur Pauze - eten en drinken te koop
19:45 uur Afsluitende show van Dayna Kurtz in het openluchttheater
± 21:15 uur Einde

Tijden onder voorbehoud

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven