Popmuziek

Suzan & Freek

Prijs: 48,75 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

Duur evenement: n.t.b.

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 15:30 - Uitverkocht
  2. 20:30 - Uitverkocht

Suzan & Freek

Suzan & Freek stonden de afgelopen jaren onafgebroken in de hitlijsten met liedjes als Blauwe Dag, Weg Van Jou, Goud en Honderd Keer. Dit jaar speelden ze in twee uitverkochte Ziggo Domes, hun grootste shows ooit. Opgevolgd door een volle festivalzomer met optredens op grote festivals als Paaspop, Concert at Sea en Zwarte Cross. Samen met hun voltallige band brengen ze in Caprera hun grootste hits, afgewisseld met kleine liedjes en verhalen. Dichtbij, persoonlijk en één en al muziek: een avond waarbij meezingen mag, stilzitten niet gaat lukken en waarna je met een goed gevoel weer naar buiten stapt.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo