Jeugd

Zucht 1+

2turvenhoog in de duinen

Prijs: 11 / 14 *

Deur open: half uur voor aanvang

Duur evenement: 40 minuten

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 14:00 - Laatste kaarten
  2. 15:00 - Laatste kaarten

Zucht

Voel je de lucht? Ik zucht, jij ademt. Wij fluisteren. Muziek hypnotiseert. Zucht geeft lucht. Een ontmoeting tussen een danser, een muzikant en een accordeon. Een beeldende reis langs een zuchtende rug, kruipende accordeon en rennende toonladders. Bizarre klanken en speelse sprongen nodigen je uit om mee te spelen. Een voorstelling over vriendschap.

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen van 1 - 6 jaar en volwassenen

Bio over kunstenaar/gezelschap 

Maaike en Jonathan ontmoetten elkaar op het internationale festival Paesaggio Art Landscape in Italië in 2019. Omdat deze samenwerking zo vanzelfsprekend en organisch was, ontstond de wens om verder samen te maken. In 2022 ontwikkelden ze samen de proeve Zucht voor 2turvenhoog festival. Zucht is tijdens het 2turvenhoog festival 2023 in première gegaan.

Credits

Choreografie  Maaike van de Westeringh
Accordeon, muziek  Jonathan de Neck
Coaching  Anne-Beth Schuurmans
Outside eye  Laurent Dupont