Jeugd

Van Hot naar Her

2turvenhoog in de duinen

Prijs: Randprogrammering *

Duur evenement: hele dag

* Prijs inclusief servicekosten

  Van hot naar her - Diederikes Toko

  Kom je al naar 2turvenhoog in de duinen en heb je een kaartje voor een andere voorstelling? Dan kun je Van Hot naar Her gratis bezoeken.

  Kruip door een tunnel of diep weg in een holletje. Klim boven op de berg of 7 treden omhoog. Stap over stenen of in een grote plas. Laat je hele lichaam bewegen zowel voor- als achterwaarts. Ondertussen loop je in je eigen verhaal en op zoek naar nieuwe geheimen.

  Van Hot naar Her is geïnspireerd door de natuur. En op spullen die al een leven achter zich hebben en opnieuw worden uitgevonden. Maar ook zo simpel als een kindertekening ; de zon, een regenboog, een boom en jezelf. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar; kortom een volkje dat op avontuur wil.

  Bio over kunstenaar

  Diederike Smits is beeldend kunstenaar. Vrijheid is een belangrijk uitgangspunt in haar werk voor jonge kinderen, het jonge publiek  mag zelf deroute en manier van ontdekken en spelen bepalen. Als gastvrouw van haar eigen interactieve kunstinstallaties stimuleert Diederike om de materialen, en hoe deze zich tot elkaar verhouden, op ieders eigen manier te ervaren. Het tactiele aspect is belangrijk; jonge kinderen gebruiken hun tastzintuig optimaal. “Verwondering over hoe je spullen uit het dagelijks leven op een andere manier kunt bekijken en gebruiken, deel ik graag. Bovendien ben ik een groot verzamelaar van spullen die op het eerste oog misschien nutteloos zijn maar toch van grote waarde blijken te zijn.”