Jeugd

weg waai wind 2+

2turvenhoog in de duinen

Prijs: 11 / 14 *

Deur open: half uur voor aanvang

Duur evenement: 30 minuten

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 10:00 - Uitverkocht
  2. 13:30 - Laatste kaarten

weg waai wind

In weg waai wind dansen vormloze lappen samen met grillige takken op muziek. Stukjes stof vliegen als vogeltjes in de wind. Stokken wandelen als heertjes op het toneel en de speelster... die verliest zich langzaam in een wereld waarin alles bezield is. weg waai wind is een zintuiglijke theatervoorstelling waarin onder begeleiding van de muzikant alle levenloze voorwerpen tot leven komen.

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen van 2 t/m 6 jaar en volwassenen

Bio over gezelschap 

GroepRood maakt beeldende theatervoorstellingen voor jonge kinderen van 2 tot 6 jaar. Met weinig woorden vertelt mimespeelster Judith de Klerk met papier, doekjes en andere voorwerpen zintuiglijke verhalen vol sfeer.

Credits

Judith de Klerk  concept en spel
Dorota Matejova  muziek
Jan Langedijk  regie
Gunilla Andersson  decor
Arlette Muschter  kostuums