Jeugd

Expo-Oh 4+

2turvenhoog in de duinen

Prijs: 13,50 / 16,50 *

Deur open: half uur voor aanvang

Duur evenement: 45 minuten

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 11:00 - Laatste kaarten
  2. 15:00 - Laatste kaarten

Expo-Oh!

‘Expo-Oh!’ is een erg bijzondere tentoonstelling. De installaties bestaan dan misschien wel uit alledaagse, herkenbare materialen, maar de interventies met dansers zijn dat allesbehalve! Bij aanvang worden de bezoekers welkom geheten en bevinden de dansers zich onder het publiek. Gaandeweg komen ze in actie en nodigen ze het publiek uit om mee te interveniëren, te participeren, mee te bewegen, iets met de aanwezige objecten en installaties te doen. Enerzijds sturen de dansers de blik van de toeschouwer; anderzijds zetten verborgen opdrachten hen aan tot actie. Het resultaat: een interactief samenspel! 

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 - 8 jaar en volwassenen. 

Bio over kunstenaar/gezelschap

Nat Gras laat alle glitters achterwege om op zoek te gaan naar de oorspronkelijke zeggingskracht van dans. Zo ontstaan voorstellingen die zowel groot als klein tot verwondering brengen. Sinds het begin van Nat Gras in 2002 is Goele Van Dijck artistiek de drijvende kracht.

Credits

Concept  Goele Van Dijck
Dans/beweging  Isabella Arboleda, Elliot Minogeu Stone en Goele Van Dijck
Coaching Muziek Bart Van Aken
Met steun van  de culturele Activiteitenpremie van de Vlaamse Gemeenschap.