Popmuziek

Xavier Rudd

Prijs: 48,50 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Uitverkocht

Follow the sun

Xavier Rudd weet al meer dan twintig jaar zijn indrukwekkende carrière als singer-songwriter te onderhouden. Tegelijkertijd met het verschijnen van nieuwe single ‘We Deserve To Dream’, deelde de muzikant de wereld mede dat zijn tiende album in aankomst is. Rudd staat bekend als één van de grootste activisten van Australië en weet met zijn tijdloze muziek en sterke boodschappen mensen te verbinden en samen te brengen. De multi-instrumentalist is bedreven met een verscheidenheid aan instrumenten, waaronder gitaar, shaker, didgeridoo, slide-gitaar, djembé, mondharmonica en slide-banjo. Maar de echte magie gebeurt toch uiteindelijk wanneer hij zijn mond opent en met zijn soulvolle stem iedereen inpakt.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven