Jeugd

Circus Feest 4+

Prijs: 13,50 - 16,50 *

Deur open: 45 minuten voor aanvang

Duur evenement: 45 minuten

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 11:00 - Laatste kaarten
  2. 13:00 - Koop kaarten

Hooggeëerd publiek!

De sensatie van Nieuw Circus bereikt nu ook Caprera. Laat je meeslepen door twee spectaculaire circusshows én doe mee aan de workshop! Een onvergetelijk uitje voor de hele familie. Het Circus Feest in Caprera is een double bill: je koopt één kaartje voor twee verschillende voorstellingen achter elkaar. 

Trio Tête-bêche: 3+1

Drie acrobaten en een diabolo op een rond podium van 6 meter diameter. Eenvoudig? Wacht tot je ziet welk complex web ze weven met de diabolo. Marieke, Wilko en David jongleren, doen aan partneracrobatiek en veroveren een plekje in jouw hart!

3+1 Één diabolo en drie acrobaten op een rond podium van 6 meter diameter. In onze specialiteit partneracrobatiek hebben wij elkaar voortdurend nodig, dit gegeven vinden wij terug in de tweede circusdiscipline van Wilko. Daarin heeft de diabolo zijn speler net zo hard nodig om zijn werk uit te kunnen oefenen. Wij zien daardoor de diabolo als een vierde speler en bouwen met elkaar een complex web waarbij we meer en meer losbreken van de oorspronkelijke bedoeling van het spel van de diabolo.

Trio Tête-bêche (NL/DE/ES) zijn de acrobaten Marieke Thijssen, Wilko Schütz en David Mupanda. Afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten, Codarts Circus Arts in Rotterdam werken zij sinds 2017 samen voor verschillende gezelschappen en projecten in binnen- en buitenland. In hun werk staat een hoge acrobatische techniek en focus op beweging centraal. 

Zinzi & Evertjan: Straatshow

Een houten blok, een man en een vrouw. Een ietwat onhandige samenwerking kan leiden tot absurde taferelen, want hoe moeilijk kan je makkelijk maken? Deze vrolijke show van 20min zit vol beweging, theater en spectaculaire acrobatiek. en kan vrijwel overal verschijnen.

Zinzi & Evertjan werken al tien jaar samen, hun act View is bekroond met meerdere prijzen op gerenommeerde festivals oa Festival Mondial du Cirque de Demain. Met als basis spectaculaire partneracrobatiek onderzoeken ze relaties en emoties tussen twee personen en ontwikkelen hun unieke acrobatische bewegingstaal steeds verder in krachtig en elegant werk. Ze maakten ook deel uit van internationale gezelschappen zoals Compagnie XY, Les 7 doigts de la main en hun eigen collectief Common Ground.

Klein Caprera

Deze voorstelling vindt plaats in Klein Caprera: ons kleine theater, waar de kinderen het extra goed kunnen zien. Hier staan bankjes en picknicktafels en zijn lekkere drankjes en ijsjes te koop.

Workshop

Deze voorstelling presenteren wij in samenwerking met de Schuur. Na de voorstelling organiseren we in het bos een gratis activiteit, die geïnspireerd is op de voorstelling. Laat je verrassen en ga met ons mee het bos in!

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven