Popmuziek

3JS

Prijs: 33,75 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Uitverkocht

Jaarlijkse traditie

Eén van de grootste feestjes van het jaar in Caprera is het optreden van de 3JS. Het is een jaarlijkse traditie voor de grote vaste fanbase van deze band. Natuurlijk mogen ze ook deze zomer niet ontbreken op het programma.

Het is inmiddels 15 jaar geleden dat de 3JS landelijke bekendheid kregen met hun debuutalbum ‘Watermensen’. Ze vielen gelijk op met een unieke folk-popsound. Aardse instrumenten, rijke zang-melodieën, teksten die tot de verbeelding spreken… en bovenal het unieke gitaarspel van Jaap Kwakman en de bijzondere zangstem van Jan Dulles. Ze zijn 15 jaar en 11 albums verder en alleen maar beter en wijzer geworden. De grote schare fans blijft nog altijd trouw langskomen in de theaters.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven