Popmuziek

Floor Jansen

Prijs: 41,25 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 15:30 - Laatste kaarten
  2. 20:30 - Uitverkocht

Floor Jansen

Dit is het verplaatste concert van zaterdag 26 augustus 2023. Er is een mail verstuurd naar ticketkopers.

Al 25 jaar lang staat Floor Jansen bekend als een van de beste metalzangeressen van Nederland. De Brabantse begon haar carrière in 1995 met de symfonische metalband After Forever, waarmee ze de hele wereld over reisde. Na het uit elkaar gaan van die band ging ze aan de slag bij de Finse metalband Nightwish. Ondanks haar wereldwijde bekendheid maakte in Nederland het grote publiek pas in 2019 kennis met de krachtige stem van Floor Jansen dankzij haar deelname aan het tv-programma Beste Zangers. Hierin maakte ze indruk met verschillende covers, maar vooral met de vertolking van ‘The Phantom Of The Opera’ in duet met Henk Poort.

Het zorgde voor een kick-start van haar solocarrière en het winnen van de Popprijs. In 2022 verschijnen de eerste singles onder haar eigen naam: ‘Fire’ en ‘Storm’, dit jaar verschijnt haar eerste solo-album. Nadat haar eerste solotour binnen een etmaal uitverkocht is Floor Jansen in 2023 opnieuw op de Nederlandse podia te zien. Natuurlijk ook in Caprera!

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven