Popmuziek

Wardruna

Prijs: 47,50 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

Duur evenement: n.t.b.

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Uitverkocht

CAPRERA en PATRONAAT PRESENTEREN: WARDRUNA

Wardruna is een groep rond Einar Selvik en Lindy Fay Hella die sinds het begin van nieuwe millennium naam maakt met het nieuw leven inblazen van traditionele Noorse folk. Einar is begonnen als black metaldrummer (in bijv. Gorgoroth met Gaahl), maar is nu uitgegroeid tot een gewaardeerd folk muzikant die naast Wardruna, ook aan de soundtrack van de serie Vikings en de game Asssassin’s Creed Valhalla heeft bijgedragen. Daarnaast heeft hij in opdracht van de Noorse regering het Skuggsja muziekstuk gecomponeerd in 2014. Drie jaar later ontstond Hugsja, geschreven in opdracht van Bergen International Festival. Beide stukken zijn ook uitgevoerd als headline-pieces op Roadburn Festival.