Popmuziek

Wardruna

Prijs: 47,50 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Uitverkocht

WARDRUNA

Wardruna is een groep rond Einar Selvik en Lindy Fay Hella die sinds het begin van nieuwe millennium naam maakt met het nieuw leven inblazen van traditionele Noorse folk. Einar is begonnen als black metaldrummer (in bijv. Gorgoroth met Gaahl), maar is nu uitgegroeid tot een gewaardeerd folk muzikant die naast Wardruna, ook aan de soundtrack van de serie Vikings en de game Asssassin’s Creed Valhalla heeft bijgedragen. Daarnaast heeft hij in opdracht van de Noorse regering het Skuggsja muziekstuk gecomponeerd in 2014. Drie jaar later ontstond Hugsja, geschreven in opdracht van Bergen International Festival. Beide stukken zijn ook uitgevoerd als headline-pieces op Roadburn Festival.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven