Popmuziek

Bear's Den

Prijs: 41,50 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Uitverkocht

Indie Folkrock

Bent u klaar voor een onvergetelijke avond vol epische muziek? Dan moet u bij het concert van Bear's Den zijn! Deze Londense band heeft een toegewijde en internationale fanbase verzameld met hun krachtige en meeslepende nummers. Met hun indrukwekkende 4 studioalbums en samenwerking met componist Paul Frith, hebben ze sinds hun oprichting in 2012 de hitlijsten van het Verenigd Koninkrijk en Europa veroverd. De band heeft al over de hele wereld getourd en opgetreden in theaters, arena's en festivals zoals Reading and Leeds, Glastonbury Festival, Pukkelpop, Lowlands en Bonnaroo. 

Bear's Den is geen onbekende in het maken van muziekdocumentaires en speelde een belangrijke rol in de bekroonde documentaire Austin To Boston, samen met Ben Howard, Nathaniel Rateliff en The Staves. Hun nieuwste album 'Blue Hours' is gebouwd rond het idee van de "blue hours" - een denkbeeldige gemoedstoestand waarin zelfreflectie plaatsvindt - en wordt alom geprezen als hun meest cathartische en gedurfde plaat tot nu toe.

Bear's Den's muziek kan worden omschreven als een mix van indie folk en alternatieve rock, met invloeden uit verschillende genres zoals Americana, country en elektronische muziek. Hun muziek is vaak episch, meeslepend en introspectief, met kenmerkende harmonieën en instrumentatie. Over het algemeen wordt de stijl van Bear's Den gekenmerkt door emotionele teksten, krachtige zang en een rijk en gelaagd geluid.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven