Popmuziek

Ellen ten Damme

Barock Open Air

Prijs: 29,50 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

Duur evenement: 1 uur en 45 minuten

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Uitverkocht

Klatergoud en Schone Schijn

Wie het zich in de 17e en 18e eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. Ellen ten Damme droomt weg in frivole vergankelijkheid en houdt hof in BAROCK, een performance in het verlengde van haar succes-shows PARIS-BERLIN en CASABLANCA. Nederlands meest veelzijdige zangeres presenteert een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. We mogen weer en willen nóg meer en iedereen weet zich het middelpunt van zijn eigen entourage, als een rockster in Versailles. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Achter de façade observeert de troubadour de crinoline van de keizerin en leidt de dans alsof de morgen nooit komt.

Samen met haar band nodigt Ellen ten Damme u uit om toe te treden tot haar hofhouding. Haar nieuwe show BAROCK is een meertalig bal demasqué vol verrassende en herkenbare songs waar de scabreuze excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend.

Dit is een verplaatste show, die oorspronkelijk gepland was op 7 juli 2022. Reeds gekochte kaartjes blijven geldig voor deze nieuwe datum. Alle kaartkopers hebben van ons een mail met meer informatie ontvangen. Heb je deze mail niet ontvangen? Laat het ons weten via: info@caprera.nu

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven