Jeugd

Matyas' waanzinnige reis door het dierenrijk 5+

Prijs: 13,50 - 16,50 *

Deur open: 45 minuten voor aanvang

Duur evenement: 60 minuten

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 11:00 - Uitverkocht
  2. 13:00 - Uitverkocht
  3. 15:00 - Uitverkocht

Waanzinnige Reis

De eerste theatervoorstelling van Mátyás Bittenbinder vanuit het openluchttheater Caprera te Bloemendaal, is een leuke, informatieve én interactieve show waarin alle dieren uit het grote dierenrijk aan bod komen. Van vogels tot vlinders, van kikkers tot krokodillen, van spinnen tot schorpioenen, een leuke informatieve en interactieve show voor het hele gezin. Mátyás zorgt voor een boeiend verhaal ondersteund door een aantal dieren die in het theater te zien zijn en het publiek op een speelse, leerzame manier mee kan kennismaken. 

Mátyás Bittenbinder (30) is bioloog, presentator, kinderboekenschrijver maar bovenal natuurliefhebber. ‘Als jongetje van een jaar of 7 vond ik op vakantie in Hongarije voor het eerst een slang in het wild. Ik was meteen verkocht.’ 

Des te meer Mátyás zich verdiepte in de dieren- en plantenwereld, des te meer hij zich verwonderde over al het moois dat daar te vinden is. ‘Of je nou door een stadspark loopt, een wandeling maakt over de heide of je diep in het Amazoneregenwoud begeeft, de natuur is overal om je heen’. 

Naast zijn werk als bioloog en onderzoeker deelt Mátyás zijn fascinatie voor de natuur graag met anderen. Mensen boeien met natuurverhalen is zijn allergrootste passie. 

Workshop

Deze voorstelling presenteren wij in samenwerking met de Schuur. Na de voorstelling organiseren we in het bos een gratis activiteit, die geïnspireerd is op de voorstelling. Laat je verrassen en ga met ons mee het bos in!

Klein Caprera

Deze voorstelling vindt plaats in Klein Caprera: ons kleine theater, waar de kinderen het extra goed kunnen zien. Hier staan bankjes en picknicktafels en zijn lekkere drankjes en ijsjes te koop.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven