Popmuziek

Venice

Prijs: 33,50 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Laatste kaarten

All-american pop en folkrock

Caprera en Patronaat presenteren deze zomer opnieuw gezamenlijk programma, waaronder de all-american pop en folkrock legende Venice. Onder de zon en tussen het groen komen de prachtige harmonieën van deze door de wol geverfde band prachtig tot uiting. 

Venice maakt wat in Europa ook wel bekend staat als 'West Coast Music', een subgenre van folkrock dat even fris, divers en zonnig klinkt als de Californische kustplaats waar de band zijn naam van leent. Venice liet zich inspireren door de harmonieën van Eagles, Crosby, Stills & Nash en natuurlijk The Beach Boys. Wat volgde sinds de opkomst in de jaren '80 waren optredens over de hele wereld en samenwerkingen met grootheden als Bruce Springsteen, Michael Jackson, Stevie Nicks, Bon Jovi en vele anderen.

Met het laatste album, Jacaranda Street, weet de band opnieuw die onbezorgde Californische vibe te pakken, dus kom naar Caprera en laat je haren los; Venice brengt de zon.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven